VoC Grootkeukens is volop in beweging! En dat willen wij u graag laten zien op de komende Horecava. Wij presenteren u dan onze nieuwe opzet met “ambassadeurs” en de mogelijkheid om uw project turn key uit te laten voeren. Dus inclusief volledige verbouwing, interieur en apparatuur.

In het succesvolle jaar 2017 heeft VoC Grootkeukens tal van mooie projecten mogen realiseren en met producten als Merrychef en X-OVEN nieuwe markten geopend. We hebben onze band met de Onnera Group aangetrokken waaronder de merken Fagor, Edenox en Inoxferra. Merken die constant bezig zijn met de verbetering van hun producten. Onderaan deze pagina een overzicht van een aantal projecten die dit jaar uitgevoerd hebben of nog aan werken en een voorschot van projecten in 2018 die wij al in opdracht hebben.

VoC Grootkeukens is actief in marktsegmenten die dynamisch zijn. Wij passen ons daar steeds bij aan. Niet alleen met ons zeer gevarieerde productaanbod, maar ook met de wijze waarop wij ons in de markt willen presenteren. Daar past wat ons betreft een meer dynamische wijze van een showroomfunctie bij. Het is om die reden dat wij ons uiterlijk met ingang van 1 mei 2018 zullen terugtrekken van de Horecawerf in Amsterdam. Wij nodigen u vanaf dat moment graag uit bij onze “ambassadeurs” die hun restaurant en keuken voor u openstellen. Het voordeel daarvan is dat u de meest innovatieve apparatuur werkend in de praktijk van alle dag kunt bekijken en beoordelen. In onze hoofdvestiging te Huissen wordt een demonstratieruimte ingericht voor de combisteamers van Fagor, high speed ovens van Merrychef en houtskoolovens van X-OVEN.

Hieronder een paar van de door ons in 2017 gerealiseerde en in levering zijnde projecten:

 

Voor begin 2018 hebben wij onder andere al opdracht voor onderstaande projecten:

Wereldrestaurant (oosten Nederland, in het verleden meerdere restaurants voor ingericht)